Examentraining HAVO/VWO

Samenwerking Zwijsen College en Huiswerkbegeleiding de Kroon in de eindexamentijd.

Uiteraard zijn leerlingen van andere scholen ook van harte welkom.

Het Zwijsen College en huiswerkbegeleiding de Kroon werken samen toe naar de eindexamens. Voorafgaand aan de meivakantie is de school al intensief bezig met de voorbereidingen voor het eindexamen en om ervoor te zorgen dat er in de meivakantie ook voldoende aandacht aan leren besteed wordt, sluit huiswerkbegeleiding de Kroon daarop aan voor diegenen die daar behoefte aan hebben.

We ontvangen bij de examentrainingen ook regelmatig leerlingen van scholen uit de regio waaronder bijvoorbeeld het Udens College, Elde College, Bernrode en Hooghuis.

Let op: de sluitingsdatum voor de examentrainingen is op vrijdag 20 april 2018!

  Maandag 23 april Dinsdag 24 april Woensdag 25 april Donderdag 26 april Maandag 30 april
  Ochtend Middag Ochtend Middag Ochtend Middag Ochtend Middag Ochtend Middag
Cultuur & Maatschappij Ne Gs En Ak En Fa/Du Ne Fa/Du Gs Ak
Economie & Maatschappij Ne Gs En Ec En Wi-A Ne Ec Gs Wi-A
Natuur & Gezondheid Sk Ne Bi En En Wi-A/B Bi Ne Sk Wi-A/B
Natuur & Techniek En Wi-B Na Sk Na Ne Sk Wi-B En Ne

Examentrainingen in de meivakantie: De Kroon op je werk!

  • Meer zelfvertrouwen
  • Werk achterstanden weg
  • Vergroot de kans tot slagen
  • Met de examentraining van Huiswerkbegeleiding de Kroon verbeter je je inzicht en vaardigheden. Daardoor ga je met zelfvertrouwen je examen in! Er zijn in het schooljaar 2017-2018 eindexamentrainingen voor HAVO-5 en VWO-6 leerlingen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in drie onderdelen:
  1. 5 dagen examentrainingvoor alle vakken waarvoor je eindexamen doet. De dagen zijn van 09.00 tot 15.00 uur. We hebben 3 kwartier lunchpauze. De Kroon biedt een gezonde lunch aan voor €3,50 per dag. De lunch bestaat uit een buffet met zachte tarwebolletjes met beleg (o.a. kaas, ham, kipfilet en verschillende soorten groentebeleg) en een stuk fruit. Ook voor drinken wordt gezorgd. Klik voor meer uitleg op de rode link.
  2. 1 dag examentrainingper vak. We bieden examentraining per vak, je kunt daarbij voor meerdere vakken inschrijven. De dag duurt van 09.00 tot 17.00 uur. We hebben 3 kwartier lunchpauze. De Kroon biedt een gezonde lunch aan voor €3,50 per dag. De lunch bestaat uit een buffet met zachte tarwebolletjes met beleg (o.a. kaas, ham, kipfilet en verschillende soorten groentebeleg) en een stuk fruit. Ook voor drinken wordt gezorgd. Klik voor meer uitleg op de rode link.
  3. Examenvrees reductietraining. Dit is een training waarbij leerlingen leren om met spanning om te gaan. Klik voor meer uitleg op de rode link.

De examentrainingen vinden plaats bij Huiswerkbegeleiding de Kroon in Veghel, tegenover het Zwijsen College.


ZIE OOK:
EXAMENTRAINING VMBOINSCHRIJFFORMULIER EXAMENTRAINING