Examentraining VMBO

Driedaagse examentraining voor VMBO basis, VMBO kader en Mavo leerlingen.

Voorafgaand aan de meivakantie zijn scholen vaak al intensief bezig met de voorbereidingen voor de eindexamens. Om ervoor te zorgen dat er ook in de meivakantie voldoende aandacht aan leren besteed wordt, biedt huiswerkbegeleiding De Kroon eindexamenleerlingen de mogelijkheid om ook in de meivakantie onder begeleiding te studeren voor de examens. Aan het eind van de meivakantie kunnen eindexamenleerlingen drie dagen naar huiswerkbegeleiding De Kroon komen. Ze leren dan voor alle vakken waar ze examen voor doen. Er zijn begeleiders aanwezig die kunnen helpen met plannen, vragen en overhoren.

“Ik vond het erg fijn dat ik er iedere dag om 10 uur moest zijn. Als ik dat niet had gehoeven, was ik veel later opgestaan en was de halve dag alweer voorbij”

“Het was goed dat ik mijn telefoon moest inleveren! Aan het eind van de dag had ik wel 100 appjes die ik anders allemaal gelezen had. Vrienden vroegen ook of ik ff iets mee ging drinken op een terrasje, tis maar goed dat ik dat niet gelezen heb, anders was ik zeker gegaan en dan heb je daarna ook geen zin meer om weer te gaan leren”

“Normaal denk ik op maandag: oh, het is pas maandag, ik heb nog een hele week. En op dinsdag: als ik nou morgen begin dan lukt het nog wel! Nu ben ik maandag gewoon begonnen en hoefde ik niet alles meer in de laatste paar dagen te proppen”

“De sfeer was heel fijn, iedereen was hard aan het werk en daardoor kreeg ik ook meer zin om iets te gaan doen, als je alleen thuis zit is dat toch moeilijker”

“Als ik het niet snap dan geef ik het thuis vaak op omdat ik dan boos word. Hier kun je vragen of een begeleider je wil helpen en kun je weer verder, dus krijg je veel meer gedaan!”

Zomaar een paar reacties van leerlingen die al eerder de examentraining bij de Kroon gevolgd hebben. Herkenbaar? Misschien is de examentraining dan ook wel iets voor jou!

Let op: de sluitingsdatum voor de examentrainingen is op vrijdag 20 april 2018!

3 Daagse examentraining voor VMBO basis, VMBO kader en Mavo leerlingen

Maandag 30 april 2018 Zelfstudie
Dinsdag 1 mei 2018 Examentraining de Kroon
Woensdag 2 mei 2018 Examentraining de Kroon
Donderdag 3 mei 2018 Examentraining de Kroon
Vrijdag 4 mei 2017 Zelfstudie

Roosters examentraining 2017

Dinsdag 1 mei  Woensdag 2 mei Donderdag 3 mei
ochtend Middag Ochtend Middag Ochtend Middag
Basis Ma Wi En Ec/bi Nask Ne
 
Kader Wi Ne Ec En Ma Nask
 
Theoretisch Nask Nask Bio Ec/Bio En Wi Ma
 
Theoretisch ec Ec En Du Ma Wi Ne
 

De dagen zijn van 10.00 tot 15.00 uur. We hebben 3 kwartier lunchpauze. Huiswerkbegeleiding De Kroon biedt een gezonde lunch aan voor €3,50 per dag. De lunch bestaat uit een buffet met zachte tarwebolletjes met beleg (o.a. kaas, ham, kipfilet en verschillende soorten groentebeleg) en een stuk fruit. Wij zorgen voor drinken. Het is gemakkelijk als voor de vakken al een samenvatting gemaakt is, zodat we ons kunnen concentreren op het leren en overhoren van de stof. De kosten voor de 3 daagse examentraining zijn € 105,00 euro. Deze cursus gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen. Klik hier om je in te schrijven. De inschrijving sluit op vrijdag 20 april.

Wij vragen toestemming aan de ouders om contact op te nemen met de school waar uw zoon/dochter is ingeschreven. De school kan voor uw zoon / dochter nog een aantal belangrijke studietips leveren waar wij tijdens de examentraining gebruik van kunnen maken.


ZIE OOK:
EXAMENTRAINING HAVO/VWOINSCHRIJFFORMULIER EXAMENTRAINING