Examentraining VMBO

Driedaagse examentraining voor VMBO basis, VMBO kader en Mavo leerlingen.

Voorafgaand aan de meivakantie zijn scholen vaak al intensief bezig met de voorbereidingen voor de eindexamens. Om ervoor te zorgen dat er ook in de meivakantie voldoende aandacht aan leren besteed wordt, biedt huiswerkbegeleiding De Kroon eindexamenleerlingen de mogelijkheid om ook in de meivakantie onder begeleiding te studeren voor de examens. Aan het eind van de meivakantie kunnen eindexamenleerlingen drie dagen naar huiswerkbegeleiding De Kroon komen. Ze leren dan voor alle vakken waar ze examen voor doen. Er zijn begeleiders aanwezig die kunnen helpen met plannen, vragen en overhoren.

“Ik vond het erg fijn dat ik er iedere dag om 10 uur moest zijn. Als ik dat niet had gehoeven, was ik veel later opgestaan en was de halve dag alweer voorbij”

“Het was goed dat ik mijn telefoon moest inleveren! Aan het eind van de dag had ik wel 100 appjes die ik anders allemaal gelezen had. Vrienden vroegen ook of ik ff iets mee ging drinken op een terrasje, tis maar goed dat ik dat niet gelezen heb, anders was ik zeker gegaan en dan heb je daarna ook geen zin meer om weer te gaan leren”

“Normaal denk ik op maandag: oh, het is pas maandag, ik heb nog een hele week. En op dinsdag: als ik nou morgen begin dan lukt het nog wel! Nu ben ik maandag gewoon begonnen en hoefde ik niet alles meer in de laatste paar dagen te proppen”

“De sfeer was heel fijn, iedereen was hard aan het werk en daardoor kreeg ik ook meer zin om iets te gaan doen, als je alleen thuis zit is dat toch moeilijker”

“Als ik het niet snap dan geef ik het thuis vaak op omdat ik dan boos word. Hier kun je vragen of een begeleider je wil helpen en kun je weer verder, dus krijg je veel meer gedaan!”

Zomaar een paar reacties van leerlingen die al eerder de examentraining bij de Kroon gevolgd hebben. Herkenbaar? Misschien is de examentraining dan ook wel iets voor jou!

Let op: de sluitingsdatum voor de examentrainingen is op vrijdag 12 april 2019!

3 Daagse examentraining voor VMBO basis, VMBO kader en Mavo leerlingen

Maandag 22 april 2019 Zelfstudie
Dinsdag 23 april 2019 Examentraining de Kroon
Woensdag 24 april 2019 Examentraining de Kroon
Donderdag 25 april 2019 Examentraining de Kroon
Vrijdag 26 april 2019 Zelfstudie

De dagen zijn van 10.00 tot 15.00 uur. We hebben 3 kwartier lunchpauze. Voor drinken wordt gezorgd, de lunch neem je zelf mee. Het is gemakkelijk als voor de vakken al een samenvatting gemaakt is, zodat we ons kunnen concentreren op het leren en overhoren van de stof. De kosten voor de 3 daagse examentraining zijn € 105,00 euro. Deze cursus gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen. Klik hier om je in te schrijven. De inschrijving sluit op vrijdag 12 april 2019.


ZIE OOK:
EXAMENTRAINING HAVO/VWOINSCHRIJFFORMULIER EXAMENTRAINING