5 Dagen examentraining

Vijf dagen examentraining voor alle examenvakken:

Vind je het lastig om lang achter elkaar zelfstandig te leren? Ben je snel afgeleid als je een appje krijgt of een bericht op Facebook? Loop je soms vast met leren omdat je een vraag hebt maar die aan niemand kan stellen? Vraag je je af of je planning wel goed is en of je genoeg tijd per vak ingepland hebt?

Dan kunnen wij je helpen bij de Kroon! In de meivakantie kun je 5 dagen naar de Kroon komen. Alle vakken waarvoor je eindexamen doet, worden dan ingepland. De bedoeling is dat je zelfstandig gaat leren, maar je kunt wel vragen stellen. Er is namelijk altijd een begeleider aanwezig die vakinhoudelijke kennis heeft van het vak waarvoor jij aan het leren bent. Naast het zelfstandig leren kun je ook proefexamens maken. Aandachtspunten worden per leerling verzameld zodat een leerling weet waar extra aandacht aan besteed kan worden.

Let op: Bij inschrijving dient de leerling (of ouder/verzorger) door te geven van welk profiel de leerling het rooster wil volgen. Als een leerling een vak wil wisselen met een vak uit een ander profiel, dan dient u dit bij de inschrijving te vermelden.

 Kosten en inschrijven: 

De kosten voor de 5 daagse examentraining zijn € 175,00 euro voor de hele week. Voor drinken wordt gezorgd, lunch neem je zelf mee. Het is gemakkelijk als voor de vakken al een samenvatting gemaakt is, zodat we ons kunnen concentreren op het leren en overhoren van de stof. Deze cursus gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen. Klik hier om je in te schrijven. Let op, de inschrijving sluit op vrijdag 12 april 2019!