1 Dag examentraining

Examentraining van 1 dag per vak

Onze examentrainingen zorgen ervoor dat jij met vertrouwen het examen ingaat! Door middel van praktische tips en heldere uitleg van onze ervaren begeleiders haal je in één of twee dagen tijd eventuele achterstanden in en bereid je je de examens goed voor.

Intensieve begeleiding en professioneel lesmateriaal:

De kracht van de trainingen ligt in het overzicht dat wij je bieden gecombineerd met veel persoonlijke en professionele begeleiding. Samen met een van onze begeleiders bespreek je veel voorkomende vragen en tips en trucs en oefen je intensief met de stof. De begeleiders geven je uitleg en veel oefenopgaven en helpen je vervolgens zelf achter het antwoord te laten komen, zodat je de stof ook echt beter begrijpt. Wij leren je de belangrijkste theorie en een stapsgewijze manier om examenopgaven op te lossen. Daardoor krijg je overzicht en handigheid in het maken van opgaven. Om de training voor jou zo effectief mogelijk te maken, raden wij je aan hulp- en leervragen op te schrijven en mee te nemen. De begeleider kan je dan tijdens de training zo goed mogelijk helpen.

Opbouw van examentraining:

De training start met het bespreken van lastige theorie en eventuele vragen van de deelnemers. Daarna ga je samen veel oefeningen op eindexamenniveau maken. Deze vragen worden vervolgens besproken om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. De nadruk van de training ligt dus op het oefenen en bespreken van opgaven zoals je die ook op het eindexamen kunt verwachten. Aan het eind van de training krijg je tips mee naar huis waar je nog aan moet werken om je examen goed te kunnen maken. De examentrainingen zijn bijzonder kleinschalig. Op die manier krijg je snel antwoord op al je vragen en kun je zo effectief mogelijk werken.

Kosten en inschrijven:

De kosten voor de 1 daagse examentraining  zijn € 42.50 euro per leerling vak. Voor drinken wordt gezorgd, de lunch neem je zelf mee. Deze cursus gaat door bij minimaal 3 inschrijvingen per vak. Bij onvoldoende aanmeldingen worden er bijlessen aangeboden door onze begeleiders. Inschrijven kan via onze website. Let op; de sluitingsdatum voor de inschrijving voor deze training is vrijdag 12 april 2019.